درحال بارگذاري...
${resourceTitle}
945 Viewed

آزمایشگاه خدمات فناوری الکترونیک قدرت فشار قوی شریف [مکان‌ها]

  1. شرح مسئولیت:مدیر و عضو هیئت موسس شهریار کابلی
  2. یادداشت: منبع: کتابچه مجتمع خدمات فناوری دانشگاه صنعتی شریف با شماره راهنمای 495625
  3. خلاصه/چکیده:لامپ‌های میکروویو قطعه مرکزی بخش فرستنده و دیگر بخش‌های صنایع مخابراتی را که نیاز به توان‌های بالا دارند تشکیل می‌دهند و امکان هیچگونه جایگزینی برای آن‌ها وجود ندارد. با توجه به این نکته این قطعه دارای بیشترین فشار تحریم بر صنعت کشور می‌باشد و این مسئله چه در مورد فرستنده‌های جدید طراحی شده و چه در مورد تعمیرات فرستنده‌های قدیمی اثر منفی خود را نشان می‌دهد. اگر چه در سال‌های اخیر استفاده از تقویت کننده‌های نیمه هادی بسیار مورد توجه قرار گرفته است اما با توجه به بازدهی کم و هزینه زیاد این ادوات، لامپ‌های میکروویو تا سال‌ها بعنوان تنها انتخاب برای تقویت امواج میکروویو در توان‌های بالاتر از چند کیلو وات مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
    یکی از اشکالاتی که در کار با لامپ‌های میکروویو وجود دارد خصوصیت بین رشته‌ای و بین گرایشی آن‌ها است. یک لامپ میکروویو در نگاه اول یک قطعه پیچیده الکترومغناطیسی است. در عین حال در آن از دانش مواد و روش‌های طراحی اجزا در سطح بسیار گسترده و پیشرفته استفاده شده است. از طرف دیگر منابع تغذیه بکار رفته برای راه‌اندازی آن نیازمند دانش الکترونیک قدرت است که خود یک تخصص بین گرایشی شامل الکترونیک، قدرت و کنترل است. به دلیل این مشکل تاکنون تلاشی که در برگیرنده تمامی ملزومات این قطعات حساس باشد در سیستم دانشگاهی انجام نشده است.
    آزمایشگاه الکترونیک قدرت فشار قوی با تمرکز بر این موضوع و با هدف حل بخشی از مشکلات صنعت در حوزه منابع تغذیه توان و ولتاژ بالا تاسیس شده است
  4. یادداشت:گنجینه
  5. توصیفگرها:
  6.     مرکز خدمات فناوری Technology Service Center  
  7.     مراکز و ادارات Centers & Offices  
  8.     مراکز علمی و پژوهشی Scientific and Research Centers  
  9.     دانشگاه صنعتی شریف Sharif University of Technology  
  10.     مجتمع خدمات فناوری شریف Sharif Technology Services Complex
  11. نشانی وب: http://hvpelab.sharif.edu
  12. شماره سند:47-504028