برای استفاده از امکانات سیستم، گزینه جاوا اسکریپت در مرورگر شما باید فعال باشد
صفحه
از
0
شیمی و فیزیک سیستمهای کلوییدی و محلولهای بیوپلیمری غذایی
قنبرزاده، بابک،
اطلاعات کتابشناختی
شیمی و فیزیک سیستمهای کلوییدی و محلولهای بیوپلیمری غذایی
پدیدآور اصلی :
قنبرزاده، بابک،
ناشر :
دانشگاه صنعتی شریف ، موسسه انتشارات علمی،
سال انتشار :
1392
موضوع ها :
کلوییدها امولسیون ها کف
شماره راهنما :
QD 549 .Q3
جستجو در محتوا
ترتيب
شماره صفحه
امتياز صفحه
فهرست مطالب