درحال بارگذاري...
5283
Viewed
آمار در کنترل کیفیت مواد غذایی
استاینر، ئی اچ Steiner, E. H , هرش دوفر، اس. ام Herschdoerfer, S. M ویراستار , مقصودی، ویدا مترجم
- شرح مسئولیت:ئی. اچ. استاینر؛ ویراسته اس. ام هرش دوفر؛ [ترجمه] ویدا مقصودی
- محل نشر: تهران ناشر: دانشگاه صنعتی شریف، مؤسسه انتشارات علمی سال نشر: 1383
- مشخصات ظاهری: هشت، 175 ص.: جدول، نمودار
- یادداشت: این کتاب ترجمه فصل Statistical methods in quality control از کتاب Quality control in the food industry
- خلاصه/چکیده:برای ارزیابی کیفیت لازم است نوعی اندازه گیری بر روی یک قسمت آزمونی محصول صورت گیرد. این اندازه گیری می تواند شیمیایی، فیزیکی و یا ارزیابی حسی باشد.
کتاب دو دسته مخاطب دارد: گروهی از دانشجویان در مقاطع تحصیلی مختلف و گروه دیگر کارشناسان و متخصصان شاغل در کارخانجات و صنایع مختلف غذایی که می توانند در کارهای علمی و تحقیقات فنی خود از این کتاب بهره مند گردند.
این کتاب شامل پنج فصل با عناوین ذیل است. روش های عمومی آمار، نمونه گیری، نمودارهای کنترل، تخمین اجزای سازنده، و دقت روش های تجزیه. پیوست، مراجع، واژه نامه، و فهرست راهنما نیز در انتهای کتاب قرار دارد - یادداشت:این کتاب با شماره راهنمای QA 276 .S82619 در کتابخانه دانشگاه صنعتی شریف موجود است
- یادداشت:گنجینه
- توصیفگرها:
- آمار ریاضی
- مواد غذایی - صنعت و تجارت - کنترل کیفی
- کنترل کیفی
- شناسه افزوده: هرش دوفر، اس. ام Herschdoerfer, S. M ویراستار
- شناسه افزوده: مقصودی، ویدا مترجم