گنجینه دانشگاه صنعتی شریف
    • [نمايش بزرگتر]
    • [نمايش کوچکتر]
  • صفحه 
     از  0
  • [صفحه قبل]
  • [صفحه بعد]
  • [نمایش تمام صفحه]
  • [بستن]
 
آمار در کنترل کیفیت مواد غذایی
استاینر، ئی اچ Steiner, E. H

اطلاعات کتابشناختی

آمار در کنترل کیفیت مواد غذایی
پدیدآور اصلی :   استاینر، ئی اچ Steiner, E. H
ناشر :   دانشگاه صنعتی شریف، مؤسسه انتشارات علمی،
سال انتشار  :   1383
موضوع ها :   آمار ریاضی مواد غذایی - صنعت و تجارت - کنترل کیفی کنترل کیفی
شماره راهنما :   ‭QA 276 .S82619

جستجو در محتوا

ترتيب

فهرست مطالب

Loading...