گنجینه دانشگاه صنعتی شریف
    • [اندازه اصلي]
    • [بند انگشتي]
    • [کوچک]
    • [بزرگ]
  • صفحه 
     از  0
  • [صفحه قبل]
  • [صفحه بعد]
  • [نمایش تمام صفحه]
  • [بستن]
 
شیمی و فیزیک سیستم‌های کلوییدی و محلولهای بیوپلیمری غذایی
قنبرزاده‌، بابک‌،

اطلاعات کتابشناختی

شیمی و فیزیک سیستم‌های کلوییدی و محلولهای بیوپلیمری غذایی
پدیدآور اصلی :   قنبرزاده‌، بابک‌،
ناشر :   دانشگاه صنعتی شریف ، موسسه انتشارات علمی،
سال انتشار  :   1392
موضوع ها :   کلوییدها امولسیون ها کف
شماره راهنما :   ‭QD 549 .Q3

فهرست مطالب

Loading...