درحال بارگذاري...
  1. شرح مسئولیت:ئی. اچ. استاینر؛ ویراسته اس. ام هرش دوفر؛ [ترجمه] ویدا مقصودی
  2. محل نشر: تهران    ناشر: دانشگاه صنعتی شریف، مؤسسه انتشارات علمی    سال نشر: 1383   
  3. مشخصات ظاهری: هشت، 175 ص.: جدول، نمودار
  4. یادداشت: این کتاب ترجمه فصل Statistical methods in quality control از کتاب Quality control in the food industry
  5. خلاصه/چکیده:برای ارزیابی کیفیت لازم است نوعی اندازه گیری بر روی یک قسمت آزمونی محصول صورت گیرد. این اندازه گیری می تواند شیمیایی، فیزیکی و یا ارزیابی حسی باشد.
    کتاب دو دسته مخاطب دارد: گروهی از دانشجویان در مقاطع تحصیلی مختلف و گروه دیگر کارشناسان و متخصصان شاغل در کارخانجات و صنایع مختلف غذایی که می توانند در کارهای علمی و تحقیقات فنی خود از این کتاب بهره مند گردند.
    این کتاب شامل پنج فصل با عناوین ذیل است. روش های عمومی آمار، نمونه گیری، نمودارهای کنترل، تخمین اجزای سازنده، و دقت روش های تجزیه. پیوست، مراجع، واژه نامه، و فهرست راهنما نیز در انتهای کتاب قرار دارد
  6. یادداشت:این کتاب با شماره راهنمای QA 276 .S82619 در کتابخانه دانشگاه صنعتی شریف موجود است
  7. یادداشت:گنجینه
  8. توصیفگرها:
  9.     آمار ریاضی  
  10.     مواد غذایی - صنعت و تجارت - کنترل کیفی  
  11.     کنترل کیفی
  12. شناسه افزوده: هرش‌ دوفر، اس. ام Herschdoerfer, S. M ویراستار
  13. شناسه افزوده: مقصودی، ویدا مترجم