درحال بارگذاري...
جستجو برای: کنترل-کیفی
0.005 ثانیه
مجموع 1 مورد

    آمار در کنترل کیفیت مواد غذایی

    / ئی. اچ. استاینر؛ ویراسته اس. ام هرش دوفر؛ [ترجمه] ویدا مقصودی.
    برای ارزیابی کیفیت لازم است نوعی اندازه گیری بر روی یک قسمت آزمونی محصول صورت گیرد. این اندازه گیری می تواند شیمیایی، فیزیکی و یا ارزیابی حسی باشد.
    کتاب دو دسته مخاطب دارد: گروهی از دانشجویان در مقاطع تحصیلی مختلف و گروه دیگر کارشناسان و متخصصان شاغل در کارخانجات و صنایع مختلف غذایی که می...